3. Betalingen

3.1 iDEAL

Met iDEAL kunt u veilig en gemakkelijk uw bestelling bij {site name} afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving (die beveiligd wordt door uw eigen bank).

Een groot voordeel van betalen met iDEAL is dat uw betaling direct verwerkt wordt (dus zonder vertraging vanuit de betaalprovider) en dat wij uw bestelling formeel beschouwen als besteld. Na dat moment kunnen wij uw bestelling gereedmaken voor verzending.

Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. iDEAL wordt ondersteund door:

 ABN AMRO Rabobank
 ASN RegioBank
 bunq SNS Bank
 INGTridos Bank
 Knab Van Lanschot Bankiers
< Terug naar vorige pagina < Terug naar boven

3.2 PayPal

PayPal is een veilige manier om online te betalen zonder je gegevens te delen. Koppel je bankrekening of creditcard en betaal in enkele klikken. Om te betalen is alleen een e-mailadres nodig. Betalingen kunnen gedaan worden vanaf een bankrekening, creditcard of van ontvangen geld op de PayPal-rekening.

Wij verzenden uw bestelling zodra uw betaling verwerkt is. Bij PayPal is dit soms direct, maar soms duurt dit wat langer.

< Terug naar vorige pagina < Terug naar boven

3.3 Bankoverschrijving

Kiest u voor bankoverschrijving, dan betaald u aan de collectant Mollie, zij maken het bedrag weer naar ons over, doorgaans binnen 1 werkdag na ontvangst van uw betaling.

Let op! Het is belangrijk dat u het betalingskenmerk toevoegt in het veld ‘omschrijving’ in uw bankoverschrijving. Als het betalingskenmerk niet correct is ingevuld of ontbreekt, dan is Mollie niet in staat om de betaling te verwerken naar ons en kunnen wij uw bestelling niet verzenden.

Later betalen? U heeft de mogelijkheid om deze gegevens naar uzelf te mailen. Zodoende kunt u op een later moment uw betaling voldoen. Hiervoor heeft u 14 dagen de tijd.

< Terug naar vorige pagina < Terug naar boven

3.4 Maestro

Een groot voordeel van betalen met Maestro is dat uw betaling direct verwerkt wordt (dus zonder vertraging vanuit de betaalprovider) en dat wij uw bestelling formeel beschouwen als besteld. Na dat moment kunnen wij uw bestelling gereedmaken voor verzending.

Maestro is eigendom van MasterCard en het online betalen met Maestro wordt geheel gefaciliteerd door MasterCard en voldoet aan strenge veiligheidseisen.

< Terug naar vorige pagina < Terug naar boven

3.5 Creditcards

GoedkopeRieten.nl biedt u de mogelijkheid om te betalen met creditcards van MasterCard, Maestro, Visa en diverse andere.

Wij verzenden uw bestelling zodra uw betaling verwerkt is. Bij creditcards is deze verwerking soms kort na uw betaling, maar doorgaan uiterlijk binnen 24 uur na uw betaling.

< Terug naar vorige pagina < Terug naar boven

3.6 Betaalmethodes België

Bij GoedkopeRieten.nl kunt u ook vanuit België veilig en snel betalen. Naast Bancontact, KBC en Belfius kan er gebruik worden gemaakt van de betaalmethodes iDEAL, Bankoverschrijving, PayPal en diverse Creditcards.
 Bancontact
 KBC
 Belfius

< Terug naar vorige pagina < Terug naar boven

3.7 Mollie

GoedkopeRieten.nl maakt gebruik van de betaalprovider Mollie. Dit biedt aan zowel GoedkopeRieten.nl als u meer zekerheid en veiligheid omtrent betalingen.
< Terug naar vorige pagina < Terug naar boven

3.8 Betaalkosten

Betalen via internet kost geld. GoedkopeRieten.nl kiest ervoor om deze kosten niet te verwerken in de artikelprijs om op die wijze de prijs van de artikelen lager te kunnen houden. Zodoende betaald u de betaalkosten slechts 1x, ook als u meer dan 1 artikel besteld. En kiest u voor betalen met iDEAL of Bancontact, dan betaald u geen betaalkosten.

BetaalmethodeBetaalkosten
 iDEAL€ 0,00 - Gratis
 Bankoverschrijving€ 0,25
 Creditcard€ 0,88
 PayPal€ 1,35
 Bancontact€ 0,00 - Gratis
 KBC€ 0,50
 Belfius€ 0,50
< Terug naar vorige pagina < Terug naar boven