2. Verzenden & Bezorgen

2.1 Verzendmethoden Nederland

GoedkopeRieten.nl hanteert diverse verzendmethoden binnen Nederland:


Brievenbus envelop
Brievenbus pakje Plus
Pakket
Aangetekend
NeeNeeJa
Track&Trace
Nee
JaJa
Verzekerd
Nee
JaJa
Koerier
PostNL
PostNL
GLS
Bedrag
€ 2,80
€ 3,55
€ 5,50
€ 6,50

Verzekerd
U heeft altijd de mogelijkheid om uw bestelling te laten verzenden als Brievenbuspakje Plus of Pakket. Via deze methode bent u verzekerd dat uw bestelling bij u aankomt. De maatstaf die wij hanteren is de afleverstatus van de koerier.

NIET-Verzekerd
Bij sommige bestellingen biedt GoedkopeRieten.nl u de mogelijkheid om te kiezen voor Brievenpost envelop. Let op: brievenpost verzending via PostNL komt helaas niet altijd aan bij de ontvanger. Onze ervaring leert dat brievenpost soms enkele weken later arriveert en sommige gevallen (ca. 1,5%) zelfs helemaal niet meer. Zodra wij uw bestelling in de brievenbus plaatsen van PostNL dan ligt de verzenddienst in handen van PostNL. PostNL geeft geen garantie op de aankomst van post via brievenpost. GoedkopeRieten.nl biedt geen nieuwe artikelen of vergoeding voor brievenpost die niet aankomt. Wilt u zeker zijn dat uw bestelling aankomt, kies dan voor Brievenbuspakje Plus of Pakket als verzendmethode.

< Terug naar vorige pagina < Terug naar boven

2.2 Verzendmethoden België

GoedkopeRieten.nl hanteert twee verzendmethoden binnen België:


Brievenbus envelop
Pakket
Aangetekend
NeeJa
Track&Trace
NeeJa
Verzekerd
Nee
Ja
Koerier
PostNL
GLS
Bedrag
€ 3,30
€ 4,55
€ 7,50

Verzekerd
U heeft altijd de mogelijkheid om uw bestelling te laten verzenden als Pakket. Via deze methode bent u verzekerd dat uw bestelling bij u aankomt. De maatstaf die wij hanteren is de afleverstatus van de koerier. 

NIET-Verzekerd
Bij sommige bestellingen biedt GoedkopeRieten.nl u de mogelijkheid om te kiezen voor Brievenpost envelop. Let op: brievenpost verzending via PostNL komt helaas niet altijd aan bij de ontvanger. Onze ervaring leert dat brievenpost soms enkele weken later arriveert en sommige gevallen (ca. 1,5%) zelfs helemaal niet meer. Zodra wij uw bestelling in de brievenbus plaatsen van PostNL dan ligt de verzenddienst in handen van PostNL. PostNL geeft geen garantie op de aankomst van post via brievenpost. GoedkopeRieten.nl biedt geen nieuwe artikelen of vergoeding voor brievenpost die niet aankomt. Wilt u zeker zijn dat uw bestelling aankomt, kies dan voor Pakket als verzendmethode.

< Terug naar vorige pagina < Terug naar boven

2.3 Levertijd

Bij GoedkopeRieten.nl worden bestellingen verzonden op werkdagen van maandag t/m vrijdag.

Methode
Levertijd
Brievenbus envelop
PostNL
Voor 16:00 u besteld, vandaag verzonden
Brievenbuspakje Plus (alleen in Nederland)
PostNL
Voor 16:00 u besteld, vandaag verzonden
Pakket
GLS
Voor 11:00 u besteld, vandaag verzonden

Vanaf het moment dat de betaling van uw bestelling bij ons ontvangen is, beschouwen wij uw bestelling als besteld. Bij iDEAL is de betaling doorgaans direct ontvangen, bij andere betaalmethoden kan dit enkele uren duren. In het geval van creditcard gebeurd dit doorgaans middernacht en in het geval van bankoverschrijving tot soms enkele dagen.

< Terug naar vorige pagina < Terug naar boven

2.4 Zending volgen

Naast een bestelbevestiging ontvangt u ook een e-mail met een Track & Trace link. Hiermee kunt u het pakket online volgen.

Brievenbuspakje Plus
De e-mail met Track & Trace link ontvangt u zodra uw bestelling klaar ligt voor verzending.
U kunt uw pakketstatus hier volgen: https://jouw.postnl.nl/#!/track-en-trace/zoeken.

Pakket (GLS)
De e-mail met Track & Trace link wordt doorgaans in de avond verzonden.
Soms vroeger op de dag. In dat geval, let op: de Track & Trace link werkt pas na 17:00 uur.
U kunt uw pakketstatus hier volgen: www.gls-info.nl/tracking.

< Terug naar vorige pagina < Terug naar boven

2.5 Niet thuis?

Heet u uw bestelling besteld als pakket en u bent niet thuis, dan heeft de GLS chauffeur een 'Niet Thuis Bericht' bij u achtergelaten. U ontvangt dit bericht op het moment dat de pakketzending niet afgeleverd kan worden. Via www.gls-info.nl/ai kunt u kenbaar maken hoe u het pakket alsnog in ontvangst wilt nemen.
< Terug naar vorige pagina < Terug naar boven

2.6 Afleveradres

Heet u uw bestelling besteld als pakket en verwacht u niet thuis te zijn op de bezorgdag, dan kunt u het pakket gratis op een ander adres laten bezorgen. Kies dan bij het plaatsen van de bestelling voor een ander afleveradres.
< Terug naar vorige pagina < Terug naar boven